„A boldogságot nem lehet ajándékba kapni.

Egyetlen titka: adni, mindig csak adni, jó szót, bátorítást, mosolyt, hitet,

és sok – sok önzetlen, tiszta szeretetet.”

(Goethe)

Tisztelt Adományozó! Tisztelt Hölgyem, Uram!


2015. február 14-én a Baross László Alapítvány jótékonysági bált rendezett iskolánk javára. Rendezvényünk helyszíne a St. Jonathan Rendezvény és Kóstolóház volt. Hálás szívvel köszönöm a rendezvényház vezetőjének, hogy támogató segítségével lehetővé tette a bál lebonyolítását.

A jó hangulathoz sokan hozzájárultak. Az intézmény diákjai, valamint a Szatmár Kamara Táncegyüttes színvonalas szórakoztató műsort adtak (tánc, ének). A bőséges és finom vacsorát iskolánk szakácsai készítették. Az est hangulatáért a Polip együttes felelt.

Az alapos előkészítés, szervezés, a számos adomány és támogatás meghozta gyümölcsét. Szülők, tanárok, egykori diákok, szponzorok, kedves ismerősök tisztelték meg rendezvényünket, s elfeledve a mindennapi gondokat, hajnalig igen jól mulattak.

Köszönetet mondok mindazoknak, akik jelenlétükkel, adományaikkal, felajánlásaikkal támogatták ügyünket, illetve pártolójegyek vásárlásával hozzájárultak kitűzött célunk eléréséhez.

A bál bevétele hozzájárul ahhoz, hogy korszerűbb, kényelmesebb körülmények között, jól felszerelt iskolában oktathassuk, nevelhessük diákjainkat.


Köszönjük a szíves támogatást, segítséget, felajánlást.

 

 

 

 

 

 

 

Elérhetőségeink:

Postacím: 4700, Mátészalka Baross László út 12-14. Telefon/Fax: 44/500-376 E- mail: iskola@barossl-msz.sulinet.hu

 

 

 

 

 

Baross László Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium