a

 

 

A Baross László Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium

 

a 2016/2017-es tanévre felvételt hírdet

 

 

Rendkívüli felvételi eljárás


Iskolánk a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően, az alábbi, 2016/2017-ben már biztosan induló szakjaira 2016. május 2-13 illetve augusztus 31 között rendkívüli felvételi eljárást hirdet.
Ennek keretében – a be nem töltött létszámú szakokon - azok a tanulók is felvételt nyerhetnek iskolánkba, akiknek felvétele az eddig lezajlott rendes felvételi eljárásban nem sikerült, vagy az elért eredménnyel nem elégedettek.
 Fontos tudnivaló: a tanköteles tanulóknak kötelező az iskolaválasztás abban az esetben is, ha sikertelen volt a felvételi jelentkezésük!
 A rendkívüli felvételi eljárás már nem központilag történik: a tanulóknak, illetve szüleiknek egyénileg és személyesen kell megkeresniük az iskolát.
 A jelentkezéseket a honlapról letölthető, illetve levelünkhöz mellékelt jelentkezési lapon – mindkét szülő aláírásával – kell benyújtani iskolánk Titkárságán.

 

A jelentkezők a következő szakmák közül választhatnak:

 

Szakközépiskolában:

Mezőgazdasági szakgimnáziumban:

 

Rendkívüli felvételi kérelmekről az iskola igazgatója dönt. Döntését a diák személyes meghallgatását követően, az általános iskolai tanulmányi eredmények ismeretében és a felvételi keretszámok figyelembevételével hozza meg.
 A jelentkezési lapokat kérjük személyesen benyújtani! A jelentkezési lapok mellett kérjük behozni a tanuló 8. évfolyamos általános iskolai értesítőjét (ellenőrzőjét) is.
A jelentkezések benyújtásának határideje: 2016. május 13. illetve augusztus 31.


Elérhetőségeink:
Címünk: 4700, Mátészalka Baross László út 12-14
Telefon: 44/500-376
E-mail: iskola.baross@gmail.com

 

A Baross László Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium a 2016/2017-es tanévre még folyamatosan várja a jelentkezőket a következő szakmákra:
bővebben...
Szakmáinkat ajánljuk a szakiskolát végzettek számára is!

 

 

 

 

 

 

Elérhetőségeink:

Postacím: 4700, Mátészalka Baross László út 12-14. Telefon/Fax: 44/500-376 E- mail: iskola.baross@gmail.com

 

 

 

 

 

Baross László Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium