You are currently viewing 30 éves osztálytalálkozó a Barossban

30 éves osztálytalálkozó a Barossban

30 éves osztálytalálkozó a Barossban

Augusztus 28-án, szombat délután tartottuk 30 éves osztálytalálkozónkat.
Eredetileg a tavalyi évre terveztük az összejövetelt, de a járványügyi intézkedések következtében módosítanunk kellett az időpontot.
Egykoron gépészesek voltunk, szakközépiskolai osztályba jártunk.

 

Nagy öröm volt ennyi év múltán újra látni egymást és találkozni hajdani osztályfőnökünkkel, Dr. Erdélyi Iván tanár úrral.

Meleg, szívélyes fogadtatásban részesültünk. Megérkezésünkkor Lengyelné Turgyán Csilla megbízott igazgató kedves szavakkal köszöntött
bennünket, majd körbevezetett bennünket az iskolában. A régi tablók és az iskola életét bemutató vitrinek mellett megtekintettük az iskola fennállásának 90.
évford
ulójára készített kiállítást is. Meglepetésünkre és nagy örömünkre rólunk készült fotókra is bukkantunk az archív anyagok között.

A hagyományokhoz híven természetesen nem maradhatott el a névsorolvasással egybekötött osztályfőnöki óra sem, melynek során mindannyian
beszámoltunk arról, hogy merre sodort bennünket az élet, hogyan alakult a sorsunk az iskola elvégzését követően.

Az osztálytalálkozót követő vacsorát egy helyi étteremben, vidám hangulatban fogyasztottuk el, már előre tervezve a következő összejövetelt.


Mindannyiunk nevében szeretném megköszönni az iskola segítségét és vendégszeretetét, jó érzés volt újra Baross-os diáknak lenni!

 

Szikszai József