Baross László Alapítvány

„Tisztelt Támogatóink!

Kedves Szülők

Köszönjük a tavalyi támogatásokat! Kérjük, támogassa alapítványunkat idén is, ezzel segítve a diákjaink oktatását!

 Bízunk benne, hogy a tanulók érdekében végzett munkánkat személyi jövedelemadójuk 1%-ával és anyagi lehetőségeikhez mérten egyéni adományaikkal a továbbiakban is segíteni fogják.

Az iskolánk mellett működő  Baross László Alapítvány kiemelt céljai az iskolában a korszerű mezőgazdasági oktatás tárgyi feltételeinek megteremtése, illetőleg javítása. Tehetséges, de anyagilag rászoruló tanulók anyagi támogatása.

Adójuk egy százalékát a 

Baross László Alapítvány részére

adószám: 19210070-1-15

bankszámlaszám :  OTP Bank Nyrt. 11744041-20090106

alapján ajánlhatják fel.

Amennyiben SZJA bevallását ügyfélkapun keresztül intézi, a https://eszja.nav.gov.hu felületen külön nyilatkozat leadásával teheti meg felajánlását.

 

a  Baross László Alapítvány Kuratóriuma”

Kérjük támogassa iskolánk alapítványát adójának 1%-val, hogy gyermekeinek még több, izgalmas kirándulásban legyen része.

A Baross László Alapítványt annak érdekében hoztuk létre, hogy a tehetséges, de anyagilag támogatásra szoruló tanulók előmenetelét segíthessük és a kiváló tanulmányi eredményt elért diákokat jutalmazni tudjuk. 

Az alapítvány kuratóriuma ugyanis nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a jövő szakemberei a mában is képesek legyenek felvenni a harcot a céljaik elérésének érdekében, így szeretnénk támogatni azokat a fiatalokat, akik meg szeretnék ragadni a város által kínált lehetőségeket. 

Fontosnak tartjuk, hogy minél több lehetőséget biztosítsunk a Baross László Mezőgazdasági Szakközépiskola és Szakiskola diákjainak, hiszen így megnő annak a lehetősége, hogy a mátészalkai, és a környező települések fiataljai itthon maradjanak és tudásukkal, hozzáértésükkel hozzájárulnak a város épüléséhez, fejlődéséhez. 

Feladatunknak tartjuk az iskolában folyó mezőgazdasági és nyelvi oktatás korszerű tárgyi feltételeinek megteremtését, illetőleg annak javítását, hiszen ezen feltételek megléte nélkül lehetetlen színvonalas képzésben részesíteni a diákokat.

 1. adószám
  19210070-1-15
 2. számlaszám
  11744041-20090106 /OTP bank/
 3. címünk
  4700, Mátészalka, Baross László út 12-14
 4. tel.:
  44/ 500-376
 5. e-mail:
  alapitvany@barossmg.hu
 1. Fekete Lajos
  Elnök
  a Baross László Mezőgazdasági Szakközépiskola és Szakiskola volt igazgatója
 2. titkár ???
 3. tagok?