Diáknap

Iskolánkban a diákönkormányzat szervezésében évekre visszamenőleg, a tanév végéhez közeledve megrendezésre kerül a diáknap. Programjaink rendkívül sokrétűek és változatosak, melyekben a tanulóink egyéni illetve osztályszinten indulhatnak a különböző versenyszámokban.

Szellemi vetélkedőn, lézerlövészeten, sakkversenyen, fekvenyomó versenyen, főzőversenyen, kupakgyűjtésen, kispályás labdarúgó bajnokságon vehetnek részt a tanulóink. Ezek közül az utóbbi évek legnépszerűbb eseménye, a főzőverseny, melynek nagyon jó osztályközösséget építő szerepe is van. Az elkészített finomságokat zsűri tagok véleményezik és értékelik.

A diáknap végén a kiemelkedően szereplő tanulókat, csoportokat és osztályokat értékeljük. Oklevelet, ajándékcsomagokat, tortákat osztunk ki és átadásra kerül a legjobb focicsapat részére a Baross vándorkupa is.

Az iskola vezetése anyagi segítséggel, az oktatói testület pedig ötleteikkel, észrevételeikkel és munkájukkal támogatják a rendezvényt a minél sikeresebb lebonyolítás érdekében.